Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Tempo-
Ha lieve schatten! Wat zijn jullie toch een lekker gek stelletje!! Natuurlijk ga ik jullie site goed in de gaten houden want ik ben uiteraard erg gnieuwd wat voor gekke dingen jullie zoal meemaken daar! De monkey hebben wij eergister ingeruild maar natuurlijk kan ik nog even bellen of hij naar NL kan worden gestuurd (als jullie het niet storend vinden dat je dan niet in zijn achteruit kan rijden natuurlijk ;-)). We missen uit NL nog niet veel: ze hebben hier gewoon brood, lekker eten en heerlijk ijs!!! Nee we zijn nog niet ge"bonked" ;-). Als daar verhalen over zijn krijgen jullie die hoogstpersoonlijk van ons op de mail natuurlijk! Nou, we are going to hit the road again!!! Geniet van jullie weekend en tot snel!!! Dikke kus uit NZ!
En natuurlijk zijn jullie het leukste team van NL; daaraan hoeven jullie mij niet te herinneren hoor ;-).
Oh my Gosch!!
Jullie zijn echt een stelletje gekken bij elkaar! Wat een hilarisch idee, gewoon oh zo leuk!!
Ga jullie site dan ook in de gaten houden, ben benieuwd wat voor gekke dingen jullie hebben mee gemaakt!
A lovely hello to everybody!!
Kiss Souad